UPSI/SH/80/2024

SEBUT HARGA PERKHIDMATAN SEWAAN KANOPI, GENSET DAN LAIN-LAIN PERALATAN UNTUK ISTIADAT PENTAULIAHAN DIRAJA PEGAWAI KADET PALAPES UNIVERSITI AWAM KE-42 DI PENTAS HORMAT, PADANG KAWAD, DEWAN TUANKU CANSELOR DAN SEKITAR KAMPUS SULTAN AZLAN SHAH (KSAS), UNIVERSITI PENDIDIKAN SULTAN IDRIS (UPSI), TANJONG MALIM, PERAK.